Start van de zomer met de full line-up!

Start van de zomer met de full line-up!

Start van de zomer met de full line-up!

De afgelopen warme dagen doen ons allemaal uitkijken naar Antilliaanse Feesten op 10, 11 en 12 augustus.
40 Jaar Antilliaanse Feesten: 3 dagen vol bachata, reggaeton en salsa, vriendschappen over grenzen heen en de lekkerste cocktails!

ANNULATIE

Helaas annuleerde Orquesta Aragón zijn Europese tournee. We gaan er alles doen om ze in 2024 in Hoogstraten te krijgen!
De laatste drie namen die ons programma vervolledigen, zullen de pijn zéker verzachten.

Haila

timba/salsa • Cuba
vrijdag, 11 augustus

Haila María Mompié González begon haar carrière in 1994 bij Bamboleo en ging daarna samen met Lionel Limonta verder bij de groep Azucar Negra (AF 1998, 2013). Ondertussen heeft ze al 10 albums als solo artiest uitgebracht.

Deze grande dame uit de Cubaanse salsa-wereld sluit haar Europese tour af in Hoogstraten, waar ze al mooie herinneringen heeft gemaakt, zowel met Azucar Negra én als solo artiest. Geef ze een zeer warm onthaal!

Vayb

compas • Haïti
zaterdag, 12 augustus

Mayday Mayday! Vayb is back! Een van uw én onze favorieten.

Met hun gloednieuwe cd 'Mayday' is de groep rond Mickael Guirand helemaal terug. Compas op zijn best: soms rustig en sensueel, soms snel en feestelijk, maar altijd dansbaar.

We zagen onlangs in een uitverkochte Zénith in Parijs een geweldige show. Met alle hits van Vayb, klassiekers van Carimi in een nieuw jasje en een eerbetoon aan de recent overleden partner in crime en vriend Mikaben (1981 - 2022).
Ze komen speciaal voor een exclusieve show naar België. Niet te missen!

ESTRELLAS DE BUENA VISTA Y MÁS

son/bolero • Cuba
vrijdag, 11 augustus

Estrellas de Buena Vista y Más is een eerbetoon, een verderzetting van de band of gewoon the real deal? Met zanger Carlos Calunga, percussionist Angel Terry, saxofonist Javier Zalba en bassist Pedro Pablo Gutiérrez Valdés heeft het ensemble 4 originele leden van Buena Vista Social Club in de rangen en brengen ze een best of van de muziek van deze legendarische groep.

Onder de muzikale leiding van de beste tres-speler van de wereld, Pancho Amat horen we Cubaanse kwaliteit, dansbare klassiekers in een nostalgische trip naar de muziek die in 1996 de wereld veroverde en liet kennismaken met de son en bolerouit Cuba.