Soca! Bachata! Reggae! Klaar voor zes nieuwe topnamen?

Soca! Bachata! Reggae! Klaar voor zes nieuwe topnamen?

Natuurlijk kan soca niet ontbreken op de Antilliaanse Feesten! Met Nailah Blackman hebben we dé socaprinses van het moment weten te strikken. Ook voor de bachata- en reggaeliefhebbers hebben we mooie namen in petto… Get ready!!!


NAILAH BLACKMAN - soca

Deze 'princess of soca' brak in 2017 door met 'Baila Mami' en 'Workout', samen met Kes The Band. Ze maakt erg dansbare socanummers met dancehall-, pop- en trapinvloeden. Haar eerste album 'The Reel' kwam uit in 2019. Onze favoriet is 'More Sokah'. Inderdaad, more soca please!

BIZZEY - hiphop/rap

In 2010 richtte Bizzey de rapgroep Yellow Claw op, met bekende hits 'Thunder' en 'Shotgun'. Sinds 2016 timmert hij aan zijn solocarrière en scoorde hij verschillende grote hits, met uitschieter 'Traag'. In 2018 volgde zijn eerste cd 'November' en in 2019 'Tido'. Dit jaar voor het eerst op ons podium!

SANDRO REYES - bachata

Deze jonge Spaanse artiest brengt een frisse wind in de bachata. Hij staat bekend om zijn wilde liveshows waarin hij als zanger/gitarist de aandacht trekt. Geen beter podium voor Sandro dan het onze, U weze gewaarschuwd! Eind 2019 bracht hij een heel mooi album uit: 'El Amor de Su Vida'.

Jesse Royal - reggae

In de reggae-revival van de laatste jaren is Jesse Royal één van de artiesten die het genre heel veel kleur geeft. Goede songs met een positieve boodschap en natuurlijk die heerlijke reggae vibe. Get in the reggae mood met 'Roots And Culture'.

TRINIBOI JOOCIE & MS DESIRE soca

Triniboi Joocie (°Trinidad) brengt stevige socagrooves met invloeden uit de grimescene van Londen. Ms Desire (° Barbados) maakt met haar Caribbean island vibe steengoede socanummers. Ze bundelen de krachten en komen samen met hun liveband een stevig feest bouwen!

BRYAN MG - hiphop/rap

Bryan Mg is een unieke rapper met Congolese roots uit Gent. Recent kwam zijn album 'MGSEASON 2' uit, waarop hij moeiteloos rapt in het Frans, Engels en Nederlands op Caraïbische en Afro geïnspireerde beats. Zowel België als Nederland gaan voor de bijl!