Algemeen

ANTILLIAANSE FEESTEN - CARIBBEAN -LATIN FESTIVAL

Antilliaanse Feesten beroert al bijna 40 jaar al je zintuigen. Drie avonden en nachten hoor je de grootste caribbean, latin- en afro-artiesten, gecombineerd met onbekende parels. Je proeft het lekkerste wat de Caraïben te bieden heeft: perfect geserveerde cocktails en snacks, sigaren/….

Op het fantastische festivalterrein ziet alles en iedereen er stralend uit. Meterslange dansvloeren brengen je van het ene hoogtepunt naar het andere. Je dans- en lachspieren weten niet wat ze meemaken!

Niet te missen voor de échte Antilliaanse Feesten ervaring: onze bruisende camping. De verbroedering en levensvreugde van het Antilliaanse feesten publiek zal je hart zonder twijfel verwarmen!

Antilliaanse Feesten. Feeling different since 1983.

Vragen en info: info@antilliaansefeesten.be of DM via IG of FB!

IN IS IN, OUT IS OUT

simpele regel voor dagbezoekers: eens u binnen bent op het festivalterrein bent u binnen, gaat u door de uitgang naar buiten dan blijft u buiten.

Festivalterrein

Festivaldorp in de 'Blauwbossen' in Hoogstraten (België) in grote tenten en in openlucht. Zet je GPS uit en volg de bewegwijzering naar het terrein. Parkeren is gratis en in de onmiddellijke nabijheid van het terrein.

Extr

  • zeer uitgebreid aanbod aan exotische snacks & drinks
  • veiligheidsteam voert controles uit aan de ingang: laat uw audio- en videomateriaal thuis, alsook voedsel en drank
  • IN IS IN, OUT IS OUT simpele regel voor dagbezoekers: eens u binnen bent op het festivalterrein bent u binnen, gaat u door de uitgang naar buiten dan blijft u buiten.