Algemeen

ANTILLIAANSE FEESTEN - CARIBBEAN FESTIVAL

Het grootste Caribbean festival ter wereld biedt een weekend vol opzwepende muziek in een fabelachtig festivaldecor. De nachten zijn er zwoel, de cocktails vloeien rijkelijk en er wordt gedanst tot in de vroege uurtjes...

deuren: 19u00, live muziek van 19u30 tot 5u00


Festivalterrein

Festivaldorp in de 'Blauwbossen' in Hoogstraten (België) in grote tenten en in openlucht. Zet je GPS uit en volg de bewegwijzering naar het terrein. Parkeren is gratis en in de onmiddellijke nabijheid van het terrein.

Pendelbus

Woon je in de omgeving van Hoogstraten? Er is een gratis pendelbus-verbinding tussen het Hoogstraatse stadhuis en het festivalterrein vanaf 18u30 tot (iets na) het einde van het festival.

Laatste bus op vrijdag : 05.30u
Laatste bus op zaterdag: 06.00u

Extra

  • infostand, vestiaire, betalen met bancontact (pinnen), exotische markt
  • biertent, wereldvermaarde cocktailtent, champagnebar met... champagne dus (geen cava!) en een mooi aanbod aan Cubaanse sigaren
  • zeer uitgebreid aanbod aan exotische snacks
  • veiligheidsteam voert controles uit aan de ingang: laat uw audio- en videomateriaal thuis, alsook voedsel en drank

Ontdek het Antilliaanse Feesten VIP-arrangement

Wil je de broeierige sfeer van de Antilliaanse Feesten op een unieke manier beleven? Kom feesten in de kleurrijke VIP-area 'El Balcon' en maak het festival mee zoals nooit tevoren. Met een adembenemend zicht op onze mainstage hoef je geen seconde van het feestgedruis te missen. Open bar & food all night long!

Op het menu: smaakvolle hapjes, verfrissende cocktails en een uitgebreid Caraïbisch buffet. In de lounge kan je de optredens op TV-schermen volgen, maar uiteraard heb je ook vlotte toegang tot het festivalterrein. Wat nog? Gratis VIP-parking vlakbij het terrein, een gratis glas champagne op het festivalterrein én een festival cd.

Waar wacht je nog op?!