Camping

De festivalcamping van de Antilliaanse Feesten wordt bevolkt door een grote verbroederende gemeenschap. Uiteraard zijn er enkele huisregels nodig om de excellente sfeer te behouden. Hieronder vind je enkele richtlijnen, aanbevelingen en verboden die ingegeven zijn door gezond verstand... iets waarover jullie, festivalbezoekers, ook beschikken. Denk dus af en toe een beetje na, maar vooral: veel plezier!!

Moeten wij op de camping een mondmasker dragen en/of 1,5 meter afstand houden?

Voorlopig enkel op donderdag 12 augustus dragen bezoekers mondmaskers op drukke plaatsen, zit je aan je tent met je vrienden dan moet dit natuurlijk niet.


Toegang tot het festival (en camping) enkel met vaccinatiebewijs of recente negatieve pcr-test.

Voor meer info over de coronamaatrdegelen, check deze link !
Vragen en info: info@antilliaansefeesten.be of DM via IG of FB!


!!! OPGELET !!!

Op vrijdag en zaterdag kan u enkel te voet op de camping, enkel op donderdag kan u kort oprijden om uit te laden en nadien te parkeren.

Deze regel is ook geldig voor campers en caravans!Wil je de ongelofelijke sfeer op de Antilliaanse Feesten camping niet missen, maar slaap je graag comfortabeler? Dan is een Festihut iets voor jou!


info , prijzen en boekingen via vera@antilliaansefeesten.be

De Festihut van All Events biedt alle comfort, er zijn (stapel)bedden voorzien met een volwaardige matras en er is zelfs een geïsoleerd dak.

De Festihut wordt 10cm boven de ondergrond opgebouwd. Vochtige bedden en kledij zijn verleden tijd! Met een oppervlakte van 7,5m2 is er plaats voor vier personen. Het grote luik in de Festihut benadrukt het ruime gevoel. Om de veiligheid te garanderen, is er een afsluitbare deur voorzien.


Wat is VERBODEN op de camping?

*lachgas is ten strengste verboden

*Grote generatoren en grote gasflessen (> 27,3 L) zijn ten strengste verboden. We houden specifiek toezicht met een speciaal security-team!
Een duidelijk overzicht vind je hier.

en verder:

  • verkoop van drank of voeding, ijsblokjes: overtreders worden aan de deur gezet!
  • open vuur
  • grote huisdieren zoals honden
  • uitgebreide soundsystems die de rust van de andere bezoekers verstoren
  • quads

Wat is TOEGESTAAN op de camping?

  • kleine stille generator (max 2.000W)
  • campinggasstellen met gascartouches of hervulbare gascilinders (MAX. 27,3 L)
  • Een duidelijk overzicht vind je hier.

Ga hier steeds op een veilige manier mee om... en zeer belangrijk: gooi zeker geen smeulende houtskoolresten in de afvalcontainers!

Feesten is leuk en we begrijpen dat je geen seconde wil missen van het Antilliaanse Feesten-weekend. Toch vragen wij je om iedereen zijn of haar slaap te gunnen. Maak daarom geen muziek voor 12u00 's middags. Luide muziek is uit den boze: er is zowat overal muziek te horen; probeer dit niet te overstemmen.

Wat hebben wij NIET op de camping?

  • elektriciteit voor kampeerders in caravans en mobilhomes
  • mobilhomes of caravans te huur

Iedereen kan bijdragen tot een propere camping!

Daarom krijgt iedereen bij het binnenkomen een grijze vuilzak voor het verzamelen van zijn of haar afval. Wij vragen om deze op het einde van je verblijf te deponeren in de grote afvalcontainers die overal op de camping te vinden zijn.

Ruim ook je campingplekje netjes op bij het wegrijden. Extra vuilzakken zijn te verkrijgen in de campingtent.
Vergeet vooral je tentpinnen niet uit te trekken, landbouwmachines houden niet van ijzer op het grasland!!

Alle toegangswegen op de camping moeten vrij blijven: het is ten strengste verboden om op deze wegen te parkeren! Dit is zeer belangrijk voor de hulpdiensten.

Ook handig om weten...

NEEN, wij kunnen helaas geen elektriciteit voorzien.

JA, er is een shop aanwezig voor ijsblokjes, houtskool, tandpasta, zonnebrandolie, tandpasta enz...

JA, de douches zijn verwarmd

JA, ons sanitair team is weer aanwezig op de camping: op de sanitaire eilanden zal u het mobiel nummer vinden; bel dat indien er problemen zijn. De vliegende brigade lost dit op in een wip... euh snel dus!