Algemeen

ANTILLIAANSE FEESTEN 2019

Het grootste Caribbean festival ter wereld biedt een weekend vol opzwepende muziek in een fabelachtig festivaldecor. De nachten zijn er zwoel, de cocktails vloeien rijkelijk en er wordt gedanst tot in de vroege uurtjes...

37ste editie op vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus 2019

deuren: 19u00, live muziek van 19u30 tot 5u00

Festivalterrein

Festivaldorp in de 'Blauwbossen' in Hoogstraten (België) in grote tenten en in openlucht. Zet je GPS uit en volg de bewegwijzering naar het terrein. Parkeren is gratis en in de onmiddellijke nabijheid van het terrein.

Pendelbus

Woon je in de omgeving van Hoogstraten? Er is een gratis pendelbus-verbinding tussen het Hoogstraatse stadhuis en het festivalterrein vanaf 18u30 tot (iets na) het einde van het festival.

Laatste bus op vrijdag : 05.30u
Laatste bus op zaterdag: 06.00u

Extra

  • infostand, vestiaire, betalen met bancontact (pinnen), exotische markt
  • biertent, wereldvermaarde cocktailtent, champagnebar met... champagne dus (geen cava!) en een mooi aanbod aan Cubaanse sigaren
  • zeer uitgebreid aanbod aan exotische snacks
  • veiligheidsteam voert controles uit aan de ingang: laat uw audio- en videomateriaal thuis, alsook voedsel en drank

Ontdek het Antilliaanse Feesten VIP-arrangement

Wil jij klanten of vrienden uitnodigen voor een exclusieve avond op de Antilliaanse Feesten? Bekijk dan het VIP-arrangement voor bedrijven en particulieren.

Vanuit de kleurrijk gedecoreerde VIP-tent 'El Balcon' heb je een adembenemend zicht op het terrein, het hoofdpodium, de champagnebar en de dansende massa. Op het menu: smaakvolle hapjes, verfrissende cocktails en een uitgebreid Caraïbisch buffet. In de lounge kan je de optredens op TV-schermen volgen, maar uiteraard heb je ook vlotte toegang tot het festivalterrein: je hoeft dus op geen enkel moment de broeierige sfeer van de Antilliaanse Feesten te missen.

Voor meer info en reservaties kan je contact opnemen met: hospitality@znz.be