Algemeen

ANTILLIAANSE FEESTEN - CARIBBEAN - LATIN - AFRO MUSIC FESTIVAL

Antilliaanse Feesten beroert al bijna 40 jaar al je zintuigen. Drie avonden en nachten hoor je de grootste caribbean, latin- en afro-artiesten, gecombineerd met onbekende parels. Je proeft het lekkerste wat de Caraïben te bieden heeft: perfect geserveerde cocktails en snacks, sigaren….

Op het fantastische festivalterrein ziet alles en iedereen er stralend uit. Meterslange dansvloeren brengen je van het ene hoogtepunt naar het andere. Je dans- en lachspieren weten niet wat ze meemaken!

Niet te missen voor de échte Antilliaanse Feesten ervaring: onze bruisende camping. De verbroedering en levensvreugde van het Antilliaanse feesten publiek zal je hart zonder twijfel verwarmen!

Antilliaanse Feesten. Feeling different since 1983.

Openingsuren festival: 2024:

 • donderdag 8 augustus: 19.30u-03.00
 • vrijdag 9 augustus: 17.00u - 05.00u
 • zaterdag 10 augustus: 16.00u - 05.00

  Vragen en info: info@antilliaansefeesten.be of DM via IG of FB!

 • IN IS IN, OUT IS OUT

  simpele regel voor dagbezoekers: eens u binnen bent op het festivalterrein bent u binnen, gaat u door de uitgang naar buiten dan blijft u buiten.

  Met een campingbandje kan u wel van het festival terug naar uw tent en later weer naar het festivalterrein komen!

  Festivalterrein

  Festivaldorp in de 'Blauwbossen' in Hoogstraten (België) in grote tenten en in openlucht. Zet je GPS uit en volg de bewegwijzering naar het terrein. Parkeren is gratis en in de onmiddellijke nabijheid van het terrein.

  Betaalmiddelen

  Op het festivalterrein en op de camping kan je betalen met cash, bankcontact/pinnen en payconiq.

  Drinken betaal je met drankbonnetjes, die ter plaatse verkrijgbaar zijn. Eten betaal je cash of met bankcontact/pinnen of payconiq.

  (voor onze kampeerders: op de camping koop je drankbonnen bij het Blauw Boqsue, en met deze bonnen kan je enkel drinken kopen op de camping)

  Extra

  • zeer uitgebreid aanbod aan exotische snacks & drinks
  • veiligheidsteam voert controles uit aan de ingang: laat uw audio- en videomateriaal thuis, alsook voedsel en drank
  • IN IS IN, OUT IS OUT simpele regel voor dagbezoekers: eens u binnen bent op het festivalterrein bent u binnen, gaat u door de uitgang naar buiten dan blijft u buiten.