Camping

De festivalcamping van de Antilliaanse Feesten wordt bevolkt door een grote verbroederende gemeenschap. Uiteraard zijn er enkele huisregels nodig om de excellente sfeer te behouden. Hieronder vind je enkele richtlijnen, aanbevelingen en verboden die ingegeven zijn door gezond verstand... iets waarover jullie, festivalbezoekers, ook beschikken. Denk dus af en toe een beetje na, maar vooral: veel plezier!!

OPGELET: ONZE FESTIVAL-CAMPING IS ENKEL VOOR BEZOEKERS DIE IN BEZIT ZIJN VAN EEN FESTIVALTICKET !

* Je ontvangt je combibandje (toegang zowel voor camping als festival) na scanning van je combiticket. Je haalt je bandje persoonlijk af bij de campingkassa. Koop je combiticket online.
Je komt bij de camping aan zonder combiticket of enkel een festivalticket? Geen probleem: bij de campingkassa wordt je geholpen. Je betaalt bij de kassa aan de ingang van de camping de kassa-prijs en niet meer de voorverkoop-prijs!
* Security en Politie voeren controle uit bij de ingang van de camping: controle op het combi-bandje èn controle van de auto/aanhangwagen/camper (geen te grote generatoren of te grote gasflessen, zie verder punt 5).


1. TICKETS

je arriveert op donderdag: ticket voor 3 dagen camping èn 2 avonden festival
je arriveert op vrijdag: ticket voor 2 dagen camping èn 2 avonden festival
je arriveert op zaterdag: ticket voor 1 dag camping èn 1 avond festivalPrijzen zijn per persoon, geen extra betaling voor auto, of camper. Kinderen betalen vanaf 12 jaar.
Koop je combi-ticket online (ter plaatse kan ook bij de camping-kassa, in cash of bankcontact/pinnen).
Voor bezoekers die op donderdagavond het concert op de camping willen bezoeken, gelden dezelfde regels.


Met je combi-bandje heb je recht op volgende faciliteiten:

 • gratis toiletten
 • permanente bewaking door security
 • medische post van het Rode Kruis, dag en nacht
 • douches tegen betaling (€3)
 • gratis drinkwater
 • grote campingtent met dranken, ontbijtservice aan democratische prijzen
 • eetstanden met warme maaltijden voor later op de dag
 • optredens en de beste DJ's in de cateringtent op donderdagavond, vrijdag- en zaterdagnamiddag
 • bakkerij voor de aankoop van al je verse broodjes


2. REGELS VOOR ONZE KAMPEERDERS

Nieuw dit jaar is dat we op uitdrukkelijk verzoek van de lokale politie en brandweerdiensten, alle auto's op de camping bij elkaar zullen zetten. Op de grote weide worden géén gemotoriseerde voertuigen toegelaten (zoals ook mobilhomes, motors...) Op het plan hieronder wordt alles duidelijk.

Goed om te weten:
*Dankzij de uitgestrekte parkeerstroken zal je auto nooit meer dan een meter of 100, in veel gevallen minder dan 50 meter ver staan.
*Auto's met heel veel bagage zullen per uitzondering en onder begeleiding worden toegelaten om te lossen op de gekozen kampeerplek op donderdag. Na het lossen moet de auto uiteraard terug naar de parking. Nogmaals, dit gebeurt onder begeleiding, dus reken op een aanzienlijke vertraging... beter en sneller om een paar keer op en neer te lopen met je spullen.
*Aanhangwagens en caravans kunnen op dezelfde manier naar de gekozen kampeerplek gereden worden op donderdag. De aanhangwagen en caravan mag blijven staan, de auto moet terug naar de parking.
*Op deze manier wordt de hele camping verkeersvrij, de wegen houden we breed, de plek waar je wil kamperen mag je zelf kiezen.
*Campers/mobilhomes komen samen te staan op het weiland via ingang 3 of 4; ook de festihutten staan daar bij elkaar. Ook caravans die niet willen afkoppelen staan hier.

Wij vragen jullie medewerking voor deze nieuwe campeer/parkeer-politiek. Volg de richtlijnen van onze stewards ter plekke.

Dank daarvoor!

3. FESTIHUT & FLEXOTEL
Wil je de ongelooflijke sfeer op de Antilliaanse Feesten camping niet missen, maar slaap je graag iets comfortabeler? Wij bieden je 2 alternatieven!

Info, prijzen & boekingen via vera@antilliaansefeesten.be

Festihut

De Festihut van All Events biedt alle comfort: er zijn (stapel)bedden voorzien met een volwaardige matras en er is zelfs een geïsoleerd dak.
De Festihut wordt 10 cm boven de ondergrond opgebouwd. Vochtige bedden en kledij zijn verleden tijd!
Met een oppervlakte van 7,5 m2 is er plaats voor 4 personen. Het grote luik in de Festihut benadrukt het ruime gevoel. Om de veiligheid te garanderen, is er een afsluitbare deur in de Festihut.


Flexotel

De Flexotel biedt een comfortabel verblijf op onze camping: er zijn twee boxspringbedden voorzien met 2 matrassen (70x200). De bedden zijn opgedekt, je hoeft zelf geen beddengoed te voorzien! Wat nog? De kamer is volledig afsluitbaar én er zijn handdoeken, stopcontacten, verlichting, opbergruimte en een spiegel voorzien. Ook zijn er twee stoelen een een tafel, zodat je helemaal relaxed voor je eigen kamer kan zitten.


4. Wat is VERBODEN op de camping?

Grote generatoren en grote gasflessen (> 27,3 L) zijn ten strengste verboden. We houden specifiek toezicht met een speciaal security-team!
Een duidelijk overzicht vind je hier.

en verder:

 • verkoop van drank of voeding: overtreders worden aan de deur gezet!
 • open vuur
 • grote huisdieren zoals honden
 • uitgebreide soundsystems die de rust van de andere bezoekers verstoren
 • quads


5. Wat is TOEGESTAAN op de camping?

 • kleine stille generator (max 2.000W)
 • campinggasstellen met gascartouches of hervulbare gascilinders (MAX. 27,3 L)
 • barbecue in de aangewezen barbecue-zones

Een duidelijk overzicht vind je hier.
Ga hier steeds op een veilige manier mee om... en zeer belangrijk: gooi zeker geen smeulende houtskoolresten in de afvalcontainers!

Feesten is leuk en we begrijpen dat je geen seconde wil missen van het Antilliaanse Feesten-weekend. Toch vragen wij je om iedereen zijn of haar slaap te gunnen. Maak daarom geen muziek voor 12u00 's middags. Luide muziek is uit den boze: er is zowat overal muziek te horen; probeer dit niet te overstemmen.

6. Wat hebben wij NIET op de camping?

 • elektriciteit voor kampeerders in caravans en mobilhomes
 • mobilhomes of caravans te huur

7. Iedereen kan bijdragen tot een propere camping!

Daarom krijgt iedereen bij het binnenkomen een grijze vuilzak voor het verzamelen van zijn of haar afval. Wij vragen om deze op het einde van je verblijf te deponeren in de grote afvalcontainers die overal op de camping te vinden zijn.

Ruim ook je campingplekje netjes op bij het wegrijden. Extra vuilzakken zijn te verkrijgen in de campingtent.
Vergeet vooral je tentpinnen niet uit te trekken, landbouwmachines houden niet van ijzer op het grasland!!

Alle toegangswegen op de camping moeten vrij blijven: het is ten strengste verboden om op deze wegen te parkeren! Dit is zeer belangrijk voor de hulpdiensten.

8. Ook handig om weten...

NEEN, wij kunnen helaas geen elektriciteit voorzien.

JA, om uw luchtbed op te blazen hebben wij tijdelijk wat stroom; vraag dit in de grote cateringtent.

JA, de douches zijn verwarmd en open op donderdag tussen 18u00-22u00, op vrijdag en zaterdag tussen 8u00 en 22u00 en op zondag tussen 08u00 en 13u00.

JA, ons sanitair team is weer aanwezig op de camping: op de sanitaire eilanden zal u het mobiel nummer vinden; bel dat indien er problemen zijn. De vliegende brigade lost dit op in een wip... euh snel dus!

JA, op de camping kan u ijsblokjes kopen, met heelder zakken! Wend uw steven naar de cateringtent..