Eddy Kenzo

Eddy Kenzo

Eddy Kenzo

Oeganda
♦   zaterdag

'Happy music for dancing', zo omschrijft Eddy Kenzo zijn muziek. En laat dat net zijn waar het Antilliaanse Feesten publiek zo van houdt!

Eddy Kenzo is een Afrikaanse superster uit Oeganda. Hij heeft het hart op de juiste plaats, dat tonen zijn vele grappige muziekvideo's die hij in zijn eigen land produceert. Zijn songs stralen levensvreugde en een Afrikaanse trots uit waar wij een diepe buiging voor maken.

Het levensverhaal van Eddy Kenzo is even tragisch als mooi. Zijn moeder stierf toen hij 5 was, daarna leefde hij tot zijn 18de als straatjoch in Masaka, centraal Oeganda en kon hij toch zijn middelbare school afmaken. In 2010 brak hij in eigen land door, vier jaar later scoorde hij zijn eerste Afrikaanse hit met 'Sytia Loss'. Hij bracht verschillende full cd's uit met eigen composities happy afro music. 'Biology' uit 2017 is een klassieker, in 2018 volgde het al even geniale 'Roots'.

Eddy Kenzo komt op uitnodiging van de Antilliaanse Feesten voor het eerst met zijn volledig orkest naar Europa. Wordt dit dé verrassing van het festival?

Eddy Kenzo online

Speelde op Antilliaanse Feesten in