Kes The Band

Kes The Band

Trinidad en Tobago
♦   zaterdag

KES THE BAND is een caribbean force of nature en eindelijk terug op ons podium! Ze komen naar de Antilliaanse Feesten voor een exclusieve live show in België en Nederland.

Trinidad & Tobago is een van 's werelds ware smeltkroezen, een eiland waarvan de burgers hebben geput uit hun Afrikaanse, Aziatische, Latijnse, Europese en Amerindische erfgoed om te innoveren op het gebied van muziek, kunst, eten en plezier maken. Van de vele muzikale acts uit T&T, belichaamt niemand deze mengeling meer dan KES THE BAND. Het samenvoegen van pop, rock, reggae, calypso, dancehall en afrobeats is een onderdeel van hun roeping: het verspreiden van good vibes. Dat is precies wat ze doen op hun gloednieuw album 'Man With No Door'.

Kes is altijd een pionier en een leidend voorbeeld geweest in het soca genre. Door samen te werken met artiesten als Major Lazer (EDM), Snoop Dogg (hip hop), Shaggy (reggae), Shenseea (dancehall), Kai (compas) en Wizzkid (afro) blijven ze hun muziek naar steeds meer mensen buiten de eigen gemeenschap brengen.

"When we play live, the music translates in such a boundless way — you don't have to know what soca is, or where we're from." zegt KES.

We say 'YES! Let's go!'

Kes The Band online

Speelde op Antilliaanse Feesten in